Nieuws: Een opleiding in de techniek? De Goudse Waarden heeft net de nieuwe locatie geopend!

Een opleiding in de techniek? De Goudse Waarden heeft net de nieuwe locatie geopend!

Opening locatie De Gouwe

 

CSG De Goudse Waarden vooruitstrevend met visie op toekomst

 

Op donderdag 27 oktober vond de grootschalige opening van locatie De Gouwe plaats. De nieuwe doorlopende leerlijnen; het mavo-plus programma en de beroepsgerichte profielen zijn hiermee een feit. De Goudse Waarden heeft hard gewerkt aan vernieuwingen binnen het onderwijs met een daarbij horende nieuwe inrichting van de lokalen binnen het vmbo.

Wethouder Daphne Bergman verzorgde de officiële opening van de locatie en de nieuwe naam aan een heuse donutwall van 10 meter breed gemaakt door de afdeling techniek en gevuld met duizend donuts verzorgd door leerlingen van het beroepsgerichte vak horeca, bakkerij en recreatie. Alle genodigden als stagebedrijven, toeleveranciers en collega-scholen mochten 'proeven' aan alle vernieuwingen en van de gekleurde donuts. Er waren bij de opening veel bedrijven, die het vmbo beroepsonderwijs een warm hart toedragen, aanwezig.  Ook was er een programma voor ouders en leerlingen waarin zij kennis konden maken met mavo-plus en de nieuwe beroepsrichtingen.

De opening stond in het teken van de toekomst; vernieuwend onderwijs en de verbinding met ouders, onderwijs en bedrijfsleven. Er waren veel belanghebbenden aanwezig.

 

 

Meer: De Goudse Waarden