BADASS BOS

Custom projects

BADASS BOS

Is de Ford F150 voor u nog niet indrukwekkend genoeg? Wij bieden de meest BAD ASS TRUCK aan die er op de markt te verkrijgen is. Een imposante verschijning, met mogelijkheden tot 725 pk……

Wat heeft BosV8 Supercars nu eigenlijk aangepast aan deze F-150? Vanuit het basismodel valt er te kiezen uit drie stages, oftewel drie soorten van customizen. Stage 1 bestaat uit een optiepakket, waarbij de pick-up met 2-inch is gelift en verbreed, er zijn 20 inch wielen gemonteerd en de motorkap is aangepast met twee luchthappers. Het uitlaatsysteem is aangepast en verplaatst van achter naar vóór het achterwiel. De hoofdsteunen zijn bedrukt en er wordt een Cold air intake gemonteerd wat i.c.m. de custom software 425 PK produceert. Ook zijn er logo’s van BadAss Bos in de deuren toegevoegd; die op de grond geprojecteerd worden bij het openslaan van de deuren.

Stage 2, heeft wat extra’s ten opzichte van stage 1, o.a. een ‘Boss intake’, die zorgt voor meer vermogen. Deze inlaat, afkomstig van een Mustang Boss 302, komt bovenop de motor en zorgt in combinatie met andere software voor +/- 70 pk extra, waardoor het totale vermogen naar zo’n 450 pk gaat. Stage 3 biedt hetzelfde als stage 1 en hierbij wordt de F-150 voorzien van een Whipple Supercharger die echt het beest in de auto loslaat, en de auto van zo’n 725 pk voorziet. Met dit vermogen worden de remmen aangepast, komen er custom schokbrekers onder en wordt de truck voorzien van front en rear sway bars. Alsof dit nog niet genoeg is, is er altijd nog uit te breiden met optional equipment.

Eén van de bijzondere aspecten aan deze BadAss Bos is, dat de klant zelf zelf kan kiezen, welke fabrieksopties, bad ass opties, en kleurencombinatie hij of zij wil.

Of we ons beperken tot enkel nieuwe auto’s? Zeker niet. Vanzelfsprekend kan de klant zijn/haar huidige Ford (V6 of V8) uitbreiden met één van deze stages. Wilt u nu weten, wat de mogelijkheden zijn bij Bos V8 Supercars, dan bent u van harte welkom. ‘You are our number one priority’.