BIGASS BOS

Custom projects

BIGASS BOS

Is de standaard Ford F250 voor u nog niet indrukwekkend genoeg? Bos V8 Supercars biedt de meest BIG ASS TRUCK aan die er op de markt te verkrijgen is. Een imposante verschijning, met mogelijkheden tot 500 pk.

Wat heeft Bos V8 Supercars nu eigenlijk aangepast aan deze F-250? De Big Ass Bos Stage 1 bestaat uit een optiepakket, waarbij de pick-up 2” is gelift en 4” is verbreed. Er zijn 20 inch wielen geplaatst met “body colored inserts” en daar omheen zijn 325/60R20 all-terrain banden gemonteerd. De motorkap is vervangen door een ram air hood. Het uitlaatsysteem is, vanaf de catalysator naar achteren toe, vervangen door een rvs-systeem. De hoofdsteunen zijn uitgebreid met speciale logo’s en de auto is voorzien van een typeplaat met uniek serienummer. Ook zijn er logo’s van Big Ass Bos in de deuren toegevoegd die op de grond geprojecteerd worden bij het openslaan van de deuren. Verder wordt de auto voorzien van een cold air intake en softwarematig aangepast naar 500 pk.

Iedere Bad Ass Bos wordt tevens geleverd inclusief echtheidscertificaat. Eén van de bijzondere aspecten aan de Big Ass Bos is dat de klant zelf kan kiezen welke uitvoering, fabrieksopties en kleurencombinatie hij of zij wil. Of we ons beperken tot enkel nieuwe auto’s? Zeker niet. Vanzelfsprekend kan de klant zijn/haar huidige Ford uitbreiden met één van onze pakketten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij Bos V8 Supercars? Dan bent u van harte welkom.