Lease

Financial Lease aanvragen

  

Lease-calculator

FAQ

Waarom hebben jullie zo weinig informatie nodig?

De reden dat wij zo weinig informatie nodig hebben voor een aanvraag komt doordat wij op een andere manier werken. Ons doel is het de klant zo makkelijk mogelijk maken. Bij de bank moet u alles aanleveren, wij vragen alles op.

Wat is de zekerheid voor de bank bij Financial Lease?

De zekerheid die wij hebben is de auto. De auto vormt voor ons het onderpand. Wanneer u in financiële moeilijkheden komt en niet meer aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen, verhalen wij dit op de auto. Hierdoor heeft u en hebben wij zekerheid.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere aanbieders?

Wij doen zoveel mogelijk zaken telefonisch en per e-mail. Hierdoor kunnen wij fors besparen op kantoren en receptiemedewerkers. Dit berekenen wij uiteraard door om u een zo goedkoop mogelijk aanbod te kunnen doen.

Kan ik vervroegd aflossen?

Ja u kunt vervroegd aflossen. Als boete betaalt u dan 10% van de misgelopen rente.

Wat gebeurt er als ik een BKR-codering heb?

Een BKR-codering uit het verleden hoeft geen probleem te zijn, als het maar is opgelost. Bij een nog lopende codering kunnen wij helaas niets voor u betekenen.

Kan ik een aanbetaling doen?

U kunt aanbetalen zoveel u wilt. Het maandbedrag zal dan nog lager worden. De genoemde prijzen op deze website zijn zonder aanbetaling.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Natuurlijk kunt u uw auto inruilen. Wij bieden altijd een juiste en goede prijs voor uw oude auto.

Wat is een slottermijn?

Een slottermijn is het laatste termijn. Dit bedrag is altijd hoger dan het maandbedrag. U kunt ervoor kiezen de auto dan weer in te ruilen. De restwaarde van de auto zal ongeveer evenveel zijn als de slottermijn. Hierdoor kunt u er ook voor kiezen om de auto in te ruilen en weer een nieuw contract aan te gaan. U betaalt de slottermijn dan niet. Ook kunt u ervoor kiezen de auto in te leveren, zodat u, aan de hand van de waarde op dat moment, helemaal geen slottermijn hoeft te betalen.

Wat is de rente?

De rente op jaarbasis start vanaf 5,49%

Is de rente fiscaal aftrekbaar?

De rente is inderdaad fiscaal aftrekbaar. De investeringsaftrek is 28% van de rente. De werkelijke rente die u betaalt ligt daardoor rond de 4%.

Wanneer ben ik eigenaar van de auto?

U bent eigenaar vanaf het moment dat u de eerste termijn heeft betaald. De auto staat ook debet bij u op de bedrijfsbalans en de financiering credit ertegenover.

Mag er ook reclame op de auto?

Omdat u economisch eigenaar bent van de auto, mag u de auto zo veel bestikkeren als u wilt.

Wat zijn de voordelen van Financial Lease?

Als u kiest voor Financial Lease betaalt u een vast bedrag per maand. Hierdoor weet u wat u per maand kwijt bent. Ook hoeft u in het begin niet meteen een groot bedrag te betalen en houdt u uw financiën op orde.

Kan ik als startende ondernemer ook gebruikmaken van Financial Lease?

Juist voor starters is Financial Lease de beste methode om een (bedrijfs)wagen aan te schaffen. Als starter bent u al veel geld kwijt aan allerlei andere zaken. Met financial Lease heeft u het voordeel dat u niet nog meer grote bedragen in een keer hoeft te betalen.

Is Financial Lease ook geschikt voor ZZP'ers?

Voor ZZP´ers is Financial Lease een uitkomst. Het komt eigenlijk nooit uit om grote uitgaven te doen. Met Financial Lease spreidt u uw uitgaven en weet u wat u betaalt. Zo houdt u uw financiën onder controle.

Waarom moet ik BTW betalen? En kan ik dit terugvorderen?

De BTW krijgt u bij uw eerste aangifte weer terug, U schiet dit als het ware voor, net zoals bij de rest van uw zakelijke uitgaven.

Betaal ik ook BTW over het maandbedrag?

Nee, u voldoet de BTW direct bij aanschaf van de auto, u krijgt dan het volledige bedrag terug bij de eerste aangifte. Omdat u dan de BTW al heeft betaald, zit er geen BTW meer op het maandbedrag.

Zit bij de prijs ook de wegenbelasting en verzekering in?

Nee, Financial Lease is een kale leasevorm. Zo kunt u zelf uw verzekering zo voordelig mogelijk regelen en wordt er bijvoorbeeld ook rekening gehouden met uw schadevrije jaren.

De houderschapsbelasting komt ook voor uw eigen rekening.