Nieuws: Racen tegen Kanker

Racen tegen Kanker

 

Beste vrienden, familieleden en bekenden,

Zoals jullie misschien bekend is, rijden wij dit jaar mee op de Circuitdag van de Stichting Racen tegen Kanker.

Op de Circuitdag worden gezinnen uitgenodigd waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. De zieke kinderen maar ook hun familieleden mogen de hele dag meerijden over het Circuit samen met ons en vele andere coureurs. Op het Circuit rijden snelle, exclusieve, bijzondere auto's maar ook motoren.

Daarnaast zijn er nog diverse activiteiten, zoals karten, Quadrijden, waterspelletjes met de Brandweer, varen met een Politieboot, ervaren wat Dakar en legervoertuigen kunnen op een speciaal militair terrein etc.

Om jullie een indruk te geven wat voor prachtig doel Racen tegen Kanker is, vragen wij om even de tijd te nemen om bijgaand filmpje te bekijken. Een indrukwekkend verslag van de Circuitdag van 2011.

http://www.racentegenkanker.nl/stichting-info-film/a435

Dit jaar organiseert Racen tegen Kanker op woensdag 18 juli voor de 8ste keer de Circuitdag op het TT Circuit in Assen.

Vind je de Circuitdag een mooie initiatief en wil je ook een bijdrage leveren aan de Circuitdag, dan nodig ik je uit om een eenmalige donatie te doen. Wij, als coureurs proberen zoveel mogelijk donaties te verzamelen waarvan de stand wordt bijgehouden op de site www.racentegenkanker.nl.

Het is mogelijk om mij te sponsoren via de link:
http://www.racentegenkanker.nl/donate.aspx?did=77                                            

De donaties worden gebruikt om de Circuitdag mogelijk te maken en om gezinnen te ondersteunen in hun race tegen de ziekte kanker. Daarnaast worden de inkomsten van de Circuitdag gebruikt om het reisproject in oktober te financieren. Het reisproject houdt in dat Stichting Racen tegen Kanker met minimaal 40 gezinnen 4 dagen op reis gaat naar Duitsland waar de gezinnen onder andere Phantasialand en Movie Park Germany gaan bezoeken.

Alvast bedankt voor je donatie!

Meer: Racen tegen Kanker