Pick-up leasen

Altijd al een pick up willen rijden? 
Heeft u altijd al een Amerikaanse pick up willen rijden? De aanschaf van een pick up kan u tegen houden om een pick up te rijden. Dat is natuurlijk erg jammer. Bij Bos V8 Supercars is er de mooie mogelijkheid om een pick up te leasen. Zo voorkomt u hoge aanschaf kosten, maar rijd u wel in een Amerikaanse pick up. Hier vind u een compleet en actueel aanbod van verschillende Amerikaanse pick ups. 

Pick up leasen
Een pick up leasen hoeft helemaal niet duur te zijn. Door te weten waar we mee bezig zijn, passie voor het vak en efficiënt werken kunt u bij ons op een voordelige manier een pick up leasen. U weet precies wat u per maand kwijt bent en heeft geen hoge aanschaf kosten. Een aanbetaling is mogelijk, maar niet verplicht. Ook is het mogelijk om vervroegd af te lossen. 

Pick up leasen als bedrijfswagen? 
Dat is geen probleem! Juist ook voor starters is een pick up leasen met financial lease een goede methode om een (bedrijfs)wagen aan te schaffen. De BTW die u betaald is aftrekbaar. Ook bent u vrij om de pick up te voorzien van reclame. U bent de economische eigenaar van de auto. U bent eigenaar vanaf het moment dat u het eerste termijn heeft betaald. De auto staat ook debet bij u op de bedrijfsbalans en de financiering credit ertegenover.

Pick up leasen bij Bos V8 Supercars
Bos V8 Supercars is gespecialiseerd in Amerikaanse auto’s. Voornamelijk in Ford pick up trucks. U vind hier dan ook een compleet overzicht met het actuele aanbod van pick ups. Wij houden niet van lange procedures en wachttijden. Wij willen u zo snel mogelijk laten genieten van het rijplezier in een Amerikaanse pick up. Bij Bos V8 Supercars kunt u niet alleen een pick up leasen, ook kunt u terecht voor reparaties, apk, export, onderdelen, kenteken klaar maken, RDW en TUV keuringen. Kortom, voor een pick up bent u bij Bos V8 Supercars aan het juiste adres! 

Wilt u een pick up leasen? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u even langs komen? Neem dan contact op via +31(0)182 - 372966 of vul ons contactformulier in.

US-cars, Trucks & Pickups

Ons aanbod
Meer verkochte auto's